Direct naar de content

Intro

Beste geïnteresseerde,

De zomer is van start ☀️.

Samen met vele ondernemers in de Schiedamse en Rotterdamse polders namen we op 19 juni jl. een voorschot op die zomer met de ondernemersbarbecue. Dank zij uw inbreng was dit evenement een succes. Ondernemers maakten met elkaar kennis, zochten oude relaties op of kwamen in aanraking met een onbekend, maar interessant concept van een collega-ondernemer. Kortom, er werd die namiddag in de tuin van het ONS-gebouw niet alleen wat gegeten en gedronken maar toch ook gewerkt. Mijn collega’s van SchieDistrict en ik vonden het in ieder geval fijn om u weer te zien.

Kennismaken en netwerken zijn ook sleutelwoorden tijdens de maandelijkse lunchbreak die we organiseren in samenwerking met het Expertisiecentrum Precisietechniek (ECP), Metalent en Hogeschool Rotterdam. Op donderdag 20 juni gaven circa dertig ondernemers gehoor aan onze uitnodiging hiervoor. De lunchbreak is een vaste waarde geworden in de SchieDistrict-aanpak waarbij we innovatie willen bevorderen door middel van kennisdeling en ontmoeting. Na de zomer gaan we hier dan ook volle kracht mee door.

Natuurlijk kunnen we u ook nieuwe ontwikkelingen in en om de bedrijventerreinen melden. Hou onze nieuwsbrief in de gaten!

Liesbeth Roeles
projectmanager