Direct naar de content

Nieuw aanspreekpunt voor Spaanse Polder

Voor ondernemers op het bedrijventerrein Spaanse Polder is Linda Rademaker sinds begin 2024 hét aanspreekpunt bij de gemeente Schiedam. In haar rol als accountmanager Bedrijventerreinen in Havens en SchieDistrict wil zij graag bijdragen aan ontwikkelingen die op deze bedrijventerreinen spelen.

“Het mooie van mijn functie is dat ik ondernemers kan faciliteren, helpen de weg te vinden bij de gemeente. Op het moment dat ondernemers de gemeente nodig hebben, voor een vergunning, aanvraag of bij plannen voor uitbreiding, kunnen zij mij benaderen. Ik breng de ondernemer gelijk in contact met een bepaalde afdeling of met het omgevingsloket.”

Linda heeft eerder veel ervaring opgedaan in Rotterdam en Maassluis. Schiedam is een nieuw werkgebied voor haar. “Zowel Havens als SchieDistrict is een interessant gebied waar boeiende ontwikkelingen in gang zijn gezet. Ik heb in SchieDistrict al een paar keer een rondje gemaakt over het bedrijventerrein maar u gaat me zeker nog vaker zien”, belooft zij.

Ook via de ondernemersvereniging is Linda Rademaker bereikbaar als gesprekspartner voor ondernemers. Wie wil kennismaken, kan een mailtje sturen naar l.rademaker@schiedam.nl of bel of stuur een whatsapp naar 06-396 74 724. Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, waarbij zij op dinsdag meestal vanuit het ONS-gebouw, Van Heekstraat 15, werkt.