Direct naar de content

Subsidies

Jongeren impuls 2023 en 2024

Wil je in 2024 nog een extra impuls geven aan het aanbod voor jongeren in je organisatie? Of wil je ruimte voor experiment en ontwikkeling bieden voor jongeren?Onder jongeren bedoelen we hier 14 t.e.m. 27 jaar.

Stuur je voorstel met begroting op via cultuur@schiedam.nl

Heb je hiervoor een subsidie ontvangen voor activiteiten lopende tot en met 31/12/2023? Dien dan vóór 1 april 2024 je inhoudelijke en financiële verantwoording in. Heb je ook (meer)jarensubsidie? Dan kan je deze verantwoording bij de reguliere vaststellingsaanvraag bijvoegen. Maak duidelijk op welke manier die SPUK-middelen zijn besteed, naast de (meer)jarensubsidie.
Stuur je stukken op naar je vaste contactpersoon bij team cultuur.

 

(Meer)jarensubsidies

Heb je (meer)jarensubsidies voor kalenderjaar 2023 ontvangen? Hou er rekening mee dat je uiterlijk 3 maanden na einddatum de inhoudelijke en financiële verantwoording moet indienen. Voor de meeste organisaties betekent dit dat de aanvraag tot vaststelling vóór 1 april 2024 moet worden ingediend. Stuur je stukken op naar je vaste contactpersoon bij team cultuur.

 

Subsidie evenementen en culturele activiteiten 

Sinds 17 juni 2023 is er een nieuwe subsidieregeling evenementen en culturele activiteiten geldig. Ben je van plan om een evenement te organiseren? Bekijk hier de subsidieregeling met alle informatie.

Heb je hulp nodig bij het organiseren van een evenement? Neem een kijkje op deze webpagina.