Direct naar de content

Trends, nieuws en ontwikkelingen

  • De afdeling Sociaal Raadslieden van Minters organiseert van 9 tot en met 18 april 2024 speciale belastinginvuldagen waarop inwoners ondersteuning kunnen krijgen bij het invullen van hun belastingaangifte. Een afspraak maken kan vanaf 15 februari via www.minters.nl
  • Op dinsdag 27 februari van 11-12 uur organiseren de Sociaal Raadslieden via Teams de onlinecursus ‘Hoe vul ik zelf mijn belastingaangifte in?’. Deze cursus is voor hulpverleners. 
    Aanmelden kan via debora.pinas@minters.nl o.v.v. ‘Hoe vul ik zelf mijn aangifte in 27-02’.
  • Op basis van onze ervaringen met de thematafels waren de betrokken welzijnsbeleidsadviseurs van mening dat we graag onze vaardigheden en kennis omtrent procesregie willen verbeteren. In een traject van meerdere cursusdagen verdeeld over meerdere maanden trainen wij onze competenties voor o.a. werkvormen voor bijeenkomsten, maar ook over samenwerken in complexe opgaven, rollen daarin en de belangen van alle belanghebbenden. Het reeds geleerde gaan we direct al toepassen bij de komende themabijeenkomst.
  • Het kernteam Subsidies Welzijn bestaat uit Angela Snel als procesleider, Friede Berendsen, Ayrton Lopes en Mirjam Schippers. Op basis van het vraagstuk/thema zijn andere beleidsadviseurs vanuit het Sociaal Domein betrokken.
  • We gaan het teamskanaal Subsidies Welzijn in maart inrichten. Daar vind je straks alle formulieren, handreikingen, formats, werkprocessen etc.
    • Het WOT nodigt je uit om deel te nemen aan het presenteren van jouw content op de beeldschermen van onze WOT-locaties. Dit is een fantastische manier om je boodschap te delen en zichtbaarheid te vergroten onder de verschillende doelgroepen. Om de kwaliteit en relevantie van de inhoud te waarborgen, is een set richtlijnen opgesteld. Deze richtlijnen helpen je bij het creëren van content die niet alleen aansluit bij onze gezamenlijke missie, maar ook resoneert met ons breed en divers publiek. Voor meer informatie kan je terecht bij krjthompson@schiedam.nl.