Direct naar de content

Uitnodiging – 16 mei – BREAK TO INNOVATE lunchbreak – Makerminds

Op donderdag 16 mei vindt het volgende netwerk-event plaats. Dit keer weer eens in het ONS-gebouw, waar het netwerk-event een kleine 2 jaar geleden startte. Het ONS-gebouw is één van de aanjagers voor de gebiedsontwikkeling SchieDistrict, gevuld met start ups, scale ups, onderwijsinstellingen en technische en duurzame bedrijven. Tijdens de lunch maken we kennis met Makerminds, één van de bedrijven in het ONS-gebouw.

 

Makerminds in ONS-gebouw

Makerminds, voorheen bekend als Bouw je BEP, is opgericht door Niels de Jong en Joël van Wijngaarden (rechts op de afbeelding). Het bedrijf heeft als missie technologie toegankelijk en inspirerend te maken en dit begint al in het basisonderwijs. Het bedrijf streeft ernaar het tekort aan technisch personeel bij de wortels aan te pakken en meer meiden in deze sector te betrekken.

 

Joël vertelt over het ontstaan van het bedrijf, de zelf ontworpen technische producten en hun visie op het toegankelijk maken van techniek. Niels zal dieper ingaan op wat bedrijven kunnen doen om technisch personeel te werven en te binden en dat kan niet vroeg genoeg beginnen.

Meld je aan voor deze editie op 16 mei, dan ben je verzekerd van een plek (en een broodje).

Praktische informatie

Datum: donderdag 16 mei (iedere derde donderdag van de maand)

Tijd: 12:00 – 13:00 (inloop vanaf 11:45)

Locatie: ONS-gebouw, Van Heekstraat 15, Schiedam