Direct naar de content

Uitnodiging – 20 juni – BREAK TO INNOVATE lunchbreak – The Seaweed Company

Op donderdag 20 juni vindt de volgende netwerkbijeenkomst plaats. Wederom in het ONS-gebouw want ook de gastspreker van deze Lunchbreak is hier gevestigd. 

The Seaweed Company 

Joost Wouters, oprichter en SeaEO van The Seaweed Company, komt vertellen over de wondere wereld van zeewier. Vanuit het ONS gebouw maakt hij op Europees niveau impact met zijn start-up. Hoe kan zeewier een rol spelen als climate intervention, chemische kuntsmest terugdringen en de consumptie van vlees te verminderen? En hoe groot is positieve impact op de CO2-uitstoot? 

Verbonden team en technische uitdagingen 

Daarnaast deelt Joost hoe hij omgaat met de uitdagingen die behoren bij de transitie van start up naar scale up. Hij opereert in een nieuw innovatief werkgebied en is op zoek naar technische oplossingen op bijvoorbeeld het gebied van processing. 

Daarentegen heeft hij geen probleem met het vinden van enthousiaste mensen die het team en een ecosysteem vormen van The Seaweed Company. 

Wil jij meer weten over dit innovatieve bedrijf en bijbehorende uitdagingen maar ook hoe Joost de talenten heeft gevonden om zijn missie met zeewier uit te dragen?
Kom dan donderdag 20 juni naar de Break to Innovate Lunchbreak!
 

Meld je aan voor deze editie op 20 juni, dan ben je verzekerd van een plek (en een broodje). 

Praktische informatie 

Datum: donderdag 20 juni (iedere derde donderdag van de maand)
Tijd: 12:00 – 13:00 (inloop vanaf 11:45)
Locatie: ONS-gebouw, Van Heekstraat 15, Schiedam